Welkom bij Pantah Workz Coaching & Consultancy 

Even voorstellen

Voor mij is de diagnose ADHD een nieuw begin van mijn leven geweest en ook van mijn carrière. Als smid die ooit lasser werd en daarna magazijnbeheerder, ontdekte ik bij mijn herstel mijn grootste kracht: communiceren, motiveren en verbindingen tot stand brengen tussen mensen.

Begeleiding bij Pantah Coaching houdt in dat we samen jouw situatie vanuit een ander perspectief bekijken waardoor je nieuwe mogelijkheden ziet om tot oplossingen te komen.

Ik ben ervaringsdeskundig (ADHD) coach en NLP Practitioner.

Je kunt bij mij terecht voor individuele begeleiding, trainingen en workshops, advies, voorlichting, lezingen en gastlessen.

Maak een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek


Curriculum Vitae: 

Ik kreeg een functie als ondersteuner bij het lotgenotencontact bij PsyQ ADHD bij Volwassenen, die ik meer dan vijf jaar lang met grote tevredenheid vervulde.
Daardoor rolde ik, bijna vanzelf,  in het bestuur van de Vereniging voor (jong-) volwassenen met ADHD, ImpulsWoortblind, waar ik het digitaal contact onderhield met de leden. 

Ik volgde een opleiding tot ADHD coach en daarna NLP Practitioner en Systemisch Werk (B. Hellinger) bij de Eerste Verdieping in Delft. 

Op dit moment ben ik vrijwillig directeur van Stichting Buitengewoon Actieve Breinen, welke ik samen met mijn vrouw Margriet Pakvis-van As heb opgericht.


 Je kunt hiernaast eventueel een aanbeveling van mij doen op Facebook! 

Aanbevelen


 


 
 
 
 
Kaart
Opbellen
E-mail
Info