Wat bied ik aan? 

Pantah Workz Social Media.

Advies en voorlichting voor sociaal gemaakte Social Media, maar ook Public Relations en Communicatie. Dat doen er al zoveel? Toch gaat het te vaak verkeerd en... het kan altijd beter.


 

Ghostwriting en beheer Social Media.

De diverse vormen van Social Media kunnen ook door ons, onder uw regie en in uw eigen "spreektaal" verzorgd worden. Dit heet Ghostwriting en met name publieksinstellingen en overheidsdiensten maken hier veelvuldig gebruik van. Uit privacy overwegingen kunnen wij hier geen voorbeelden geven van de diverse Social Media accounts, waarvoor wij, in opdracht van de klant, het daadwerkelijke beheer en plaatsen van teksten verzorgen. Uiteraard gelden deze strikte privacy regels ook voor u en uw organisatie.


I see a red door and I want to paint it black.

Naast advisering, dus vertellen wat u het beste kunt doen, steek ik ook zelf graag de handen uit de mouwen.  


 


 

Pantah Workz Consultancy&Coaching.

Ik ben (blijf) actief betrokken op het gebied van alles wat te maken heeft met ADHD/ADD en aanverwante stoornissen. Als voormalig coach en bestuurslid van IMPULS (kijk bij 'Links') heb ik enorm veel ervaring opgedaan. Ik zie verbanden tussen ADHD en de vraag naar advies op het gebied van Social Media en werk graag met deze verbanden aan Social Media.


 

Kaart
Opbellen
E-mail
Info