Collega's gezocht..!!

Als ZZP of freelance professional, maar altijd collegiaal.


Omdat wij als coachingspraktijk nauw gelinieerd zijn met Stichting Buitengewoon Actieve Breinen, hebben wij vanuit de stichting ook veel en mooi werk. Niet alleen coaching, maar ook kortdurende intervisie, lezingen (geven), re-integratie en betrokkenheid bij de ontwikkeling van sociaal-maatschappelijke projecten. Hiervoor zoeken wij op korte termijn collega’s, zzp of freelance.

In 2017 hebben wij afscheid moeten nemen van een in eigen beheer opgeleide coach. 

Ook hebben we afstand genomen van (zorg)coöperatie Alles Gewoon Anders en de hieraan verbonden Minimaatschappij BV en de stichting Minimaatschappij Alles Gewoon Anders, de Thuiszitters Academie. Wij konden ons niet vinden in de wederzijdse basis principes en verschilden teveel op het gebied van zo hoog mogelijke integriteit, kwaliteitseisen en welzijn van onze cliënten. Wij streven naar een zo hoog mogelijke vorm van eerlijkheid en openheid. Goede en heldere communicatie staat bij ons op nummer één, vooral op onderling professioneel gebied.

Ook met het oog op het advies en voorlichtingswerk, waarbij wij graag doorverwijzen naar goede en betrouwbare collega’s en instellingen, zijn wij voortdurend op zoek naar collegiale samenwerking.   

Voor alle hierboven genoemde zaken geldt dat wij heel erg discreet met uw reacties omgaan en de voorkeur geven aan een persoonlijke ontmoeting, waarin u en wij onze wederzijdse eigenschappen uit kunnen leggen. 

Wij zijn bereikbaar op telefoonnummer 06-1809 222 9 en emailadres pantah@pantahworkz.nlKaart
Opbellen
E-mail
Info